INGINER VANZARI ECHIPAMENTE

ABC Human Capital

30-07-2010 | EXPIRA LA 05-08-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie specializata in oferirea produse, echipamente si solutii in curatenie si igiena. Ca si societate de import, productie si distributie produse igiena si echipamente de curatenie, compania are parteneriate cu cele mai reprezentative firme din domeniu, oferind clinetilor sai servicii la cele mai inalte standarde.
Gama lor de produse, atent selectata, cuprinde articole fabricate de cei mai importanti producatori mondiali in domeniu igienei si curateniei profesionale.
Sunt mereu in cautare de noi produse si solutii, le testeaza si analizeaza, pentru a le oferi clientilor eficienta maxima, costuri reduse, satisfactie totala.
Cu o distributie nationala si prezenta in orasele mari din Romania, clientul nostru depune eforturi sustinute pentru a fi cat mai aproape de toti clientii sai.

Identificarea clientilor de pe zona alocata
Stabilirea si respectarea planului lunar de vanzari
Promovarea si vanzarea produselor companiei
Incasarea soldurilor rezultate in urma vanzarilor
Dezvoltarea zonei alocate
Actualizarea bazei de date de vanzari si intocmirea de oferte pentru clienti
Raportatea activitatilor desfasurate pe zona catre director vanzari.


CERINTE

Experienta minim 3 ani in vanzari in domenii tehnice (se prefera vanzarile de utileje sau echipamente industriale)
Aptitudini de convingere si comunicare, bun negociator
Absolvent studii superioare - facultate cu profil tehnic sau economic
Personalitate energica, optimista, initiativa, rezistenta la stress
Abilitati operare PC
Limba engleza nivel mediu
Permis conducere cat. B
Cunoştinţe PC: Windows, pachetul Office.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial in functie de rezultate,
Masina + telefon de serviciu,
Posibilitati reale de avansare.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: ??? sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual???.