INGINER VANZARI

Prima Limited

20-10-2006 | EXPIRA LA 26-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Cunostinte in domeniul tehnicii de calcul
Experienta in domeniu
Limba engleza ¿ nivel avansat
Permis de conducere ¿ constituie un avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

Pe piata romaneasca de IT, societatea comerciala PRIMA Limited este bine cunoscuta atat ca integrator de solutii cat si ca distribuitor de micro-computere si produse conexe.
De asemenea, Prima Limited este deosebit de activa, in piata serviciilor, realizand activitati de consulting, asistenta tehnica, service, instalare si instruire pentru domeniul I.T.
Infiintata in 1990, in urma schimbarilor politice si economice care au avut loc in Romania, compania Prima Limited este o societate comerciala romaneasca cu capital integral privat. Pe parcursul celor 10 ani, activitatea sa s-a concentrat exclusiv in domeniul comercializarii de produse si servicii de tehnica de calcul. Daca la inceput societatea a activat mai mult in domeniul comercial, raspunzand cerintelor de atunci ale pietei, incepand cu 1994, pe masura dezvoltarii si maturizarii pietei romanesti de IT, firma a inceput sa dezvolte colaborari cu cei mai importanti furnizori de echipamente si solutii software, in acelasi timp oferind clientilor servicii adiacente produselor oferite.
In acest sens, fiind preocupata permanent de oferirea unor produse si servicii de calitate, Prima Limited a stabilit relatii de parteneriat directe cu cei mai prestigiosi producatori de echipamente si solutii informatice pe plan mondial.