Inginer Tehnolog

STRABAG SRL

09-11-2009 | EXPIRA LA 15-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatea dvs principala este urmarirea si implicarea in tot ceea ce inseamna calitatea betonului, incepand de la analiza materiilor prime, elaborarea retetelor si optimizarea acestora, flux tehnologic, controlul productiei pana la produsul finit.
De asemenea veti organiza si urmari procesul tehnologic de productie respectand normele de calitate in vigoare.
Un rol important il veti avea in mentinerea relatiei cu clientul in privinta aspectelor calitative, pentru aceasta fiind necesara colaborarea stransa cu sefii de statie si laboratorul implicat in procesul de control al calitatii.

Va oferim posibilitatea de a desfasura activitati variate, de a va forma continuu atat prin scolarizari interne, cat si externe, precum si posibilitatea unei dezvoltari profesionale intr-un mediu de lucru profesional si dinamic si venituri corelate cu performanta.

Va rugam sa aplicati pe http://www.strabag.com KARRIERE/CAREER --> Steagul Romaniei --> Formularul Online.


CERINTE

- disponibilitatea pentru deplasare ( in toata tara )
- studii superioare finalizate
- este obligatorie experienta de lucru cu documentatii de productie a betonului pentru indeplinirea calitatii
- cunostinte MS-Office
- permis categoria B
- cunoasterea la nivel avansat a limbii germane/engleze


DESCRIEREA FIRMEI

STRABAG este un concern de constructii activ pe plan international, cu societati in Germania, Belgia, Olanda, Elvetia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Polonia, Croatia, Slovenia, Serbia, Romania, Bulgaria, si Rusia, care numara ca. 73.000 angajati in intreaga Europa.