INGINER TEHNOLOG

VULCAN SA

05-11-2006 | EXPIRA LA 11-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

planificarea, pregatirea si urmarirea productiei de cazane sub presiune, unitati de pompare pentru petrol si apa, cazane si ventilatoare industriale, echipamente tehnologice si componente pentru centrale nucleare.
- Oportunitatea de a construi o solida cariera in domeniul ingineriei industriale, intr-una dintre cele mai prestigioase companii de industrie grea din Europa centrala si de sud-est, care beneficiaza de cele mai inalte certificari la nivel international (ISO 9001, TUV AD, ASME, API Q1/11E, ISCIR).
- salariu motivant plus alte beneficii, cu posibilitati de crestere in raport cu performantele profesionale, oportunitati deosebite de crestere a carierei


CERINTE

- specializari preferate: ingineria sudurii, mecanic¿, masini termice, utilaj chimic
- cunostinte solide PC (word, excel)
- cunostintele de autocad reprezinta un avantaj
- cunostinte de limba engleza, a doua limba straina fiind un avantaj
- foarte bune abilitati manageriale, experienta sau cunostinte de project management industrial


DESCRIEREA FIRMEI

Vulcan SA, cu peste 100 de ani de experienta, este una dintre cele mai prestigioase companii de industrie grea din Europa centrala si de sud-est, care beneficiaza de cele mai inalte certificari la nivel international (ISO 9001, TUV AD, ASME, API Q1/11E, ISCIR).
Cu clienti companii prestigioase din peste 50 de tari ale lumii, suntem lideri in domeniile cazanelor sub presiune, a unitatilor de pompare pentru petrol si apa, a cazanelor si ventilatoare industriale, a echipamentelor tehnologice si componentelor pentru centrale nucleare.