Inginer Tehnician (Service)

WKH-Dezvoltare Organizationala

07-11-2007 | EXPIRA LA 07-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-asigurarea service-ului aparaturii medicale la clientii companiei
-interventia în cazul reclamatiilor sau plângerilor depuse de clienti
-solutionarea problemelor ap¿rute
-mentinerea leg¿turii cu furnizorii companiei
-sarcini administrative


CERINTE

Candidatul ideal va fi un inginer electronist, cu exeperientã de minim 3 ani.
Preferabil domeniul de experineta este cel al aparaturii medicale si de laborator sau în posturi similare din alte industrii precum IT, telecomunicatii, auto.

Persoanã extrovertã, care relationeazã foarte bine cu orice tip de client , care se adapteazã usor culturii organizationale, care este creativ si cautã solutii la orice problemã apãrutã, organizat si planificat.


BENEFICII OFERITE

Motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

WKH- Dezvoltare Organizationala face parte din grupul Ascendis - fiind cea mai mare firm¿ de consultan¿¿ româneasc¿ în domeniul Dezvolt¿rii Organiza¿iilor. Cu o experien¿¿ de 5 ani ¿i o echip¿ numeroas¿ de consultan¿i, suntem în m¿sur¿ s¿ abord¿m proiecte complexe de training,recrutare, evalu¿ri de personal, sisteme de conducere a performan¿ei ¿i multe altele. Parteneriatul cu Harrison Assessments a permis companiei WKH- Dezvoltare Organizationala s¿ aduc¿ pe pia¿a româneasc¿ un instrument recunoscut de evaluare, ce combin¿ precizia instrumentelor matematice cu rezultatele studiilor psihologice. Instrumentul de evaluare Harrison Assessments a fost conceput de c¿tre Dan Harrison pe baza unei cercet¿ri care a durat 30 de ani. Acesta a fost conceput astfel încât s¿ combine precizia instrumentelor matematice ¿i statistice cu rezultatele studiilor psihologice despre leg¿tura preferin¿e - performan¿¿. Elementul de noutate al acestui instrument este cuantificarea gradului în care anumite cerin¿e ale unui post sunt dezvoltate la un anumit individ.