Inginer supervizor Iasi

Eptisa Romania

21-11-2012 | EXPIRA LA 21-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

supervizarea lucrărilor,
- organizarea personalului pentru a răspunde stadiului lucrărilor, delegarea de sarcini şi monitorizarea indeplinirii activitatilor,
- ţinerea evidenţei activităţilor de pe şantier,
- verificarea şi revizuirea rapoartelor lunare,
- evaluarea incadrării in calendarul lucrărilor.


CERINTE

Studii superioare de lunga durata in domeniile construcţii hidrotehnice, civile, instalatii pentru constructii, imbunatatiri funciare, mecanica sau echivalent;
Experienţă profesională generală
Experienta profesionala de minim 10 ani;
Experienţă ca expert/proiectant de minim 5 ani în proiecte de asistenta tehnica/executie a lucrarilor/ urmarire a executiei lucrarilor de infrastructură in sectorul apa/apa uzata;
Experienţă profesională specifică
• Participare in echipa de consultanta/supervizare/ proiectare in minim 1 (un) proiect, de infrastructura de apa/apa uzata si de aceeasi complexitate cu prezentul proiect.
• Experienta de proiectare/urmarire executie/ coordanarea echipei de proiectare in cel putin 2 (doua) proiecte ce au avut ca rezultat extinderea /reabilitarea de statii de epurare municipale.
• Experienta ca proiectant pentru cel putin o statii de epurare pentru o populatie echivalenta de minim 40.000 PE.
• Atestare ca diriginte de santier conform cu legislatia nationala minimum domeniu - 6.1 lucrari tehnico – edilitare – de alimentari cu apa si de canalizare.


DESCRIEREA FIRMEI

În Romania, Eptisa este activă încă din 1996, iar din martie 2004 a înfiinţat filiala Eptisa România SRL, cu sediul central în Bucureşti.
Eptisa România este una dintre cele mai cunoscute companii de inginerie şi consultanţă de pe piaţa româneasca de profil care, de la momentul înfiinţării sale, a implementat cu succes peste 44 proiecte şi a cumulat o valoare a investiţiilor ce depăşeşte astăzi 1,8 miliarde de Euro.