INGINER SISTEME DE SECURITATE

SC ADVANCE SRL

28-02-2012 | EXPIRA LA 29-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Jobul se refera la activitati de mentenanta a sistemelor de securitate la diversi beneficiari in toata tara si implica multa seriozitate, responsabilitate si dedicare in munca pentru a lucra la standardele societatii. Candidatul trebuie sa detina permis de conducere cu experienta de minim 2 ani, pentru a beneficia de o masina de firma in subordine cu care se va deplasa in interes de servciu. Se vor asigura si echipamentul de lucru si truse de scule necesare desfasurarii activitatii.


CERINTE

Candidatul ideal trebuie sa aiba studii tehnice, experienta in domeniul sistemelor de securitate, trebuie sa fie responsabil, dinamic, dornic sa lucreze in echipa si sa se deplaseze si in afara localitatii. Trebuie sa detina permis de conducere cu experienta minima de 2 ani de zile


BENEFICII OFERITE

Decontare transport, prime etc.


DESCRIEREA FIRMEI

Societate infiintata in 1999 si licentiata in domeniul sistemelor de securitate pentru a desfasura activitati precum: proiectare sistemelor de securitate, instalare sisteme de de detectie si avertizare la efractie, supraveghere video, control acces si pontaj, de detectie si avertizare la incendiu, date-voce, service si mentenanta la sistemele instalate. Construind o retea de clienti prin cele doua puncte de lucru, Cluj-Napoca si Bucuresti, societatea poate aborda proiecte cu acoperire locala si nationala. Seriozitatea si profesionalismul de care am dat dovada in acesti ani de activitate precum si bogata experienta acumulata sunt confirmate de pachetul nostru larg de clienti. In prezent, in cadrul societatii isi desfasoara activitatea un numar de 33 angajati. La realizarea obiectivelor noastre contribuie o echipa de tehnicieni si specialisti atent selectionati, bine pregatiti si avizati de organele competente, pentru a proiecta si instala sisteme tehnice de securitate, care profeseaza la standarde internationale in evaluarea riscurilor de siguranta si securitate, stabilind astfel solutii optime pentru eliminarea lor.