Inginer Service Aparatura de Laborator

Biosystems Diagnostic SRL

29-09-2006 | EXPIRA LA 05-10-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Inginerul de service desfasoara activitati de service (reparatie si mentenanta) pentru echipamente de laborator (analizoare biochimie).
Instalari de echipamente si puneri in functiune pentru echipamente de laborator, instalari de software dedicat;
Traduceri de documentatii tehnice.
Asigura suportul tehnic clientilor.


CERINTE

Va avea: studii superioare finalizate de profil tehnic (fizica, electronica, electrotehnica, etc.),foarte bune cunostinte de optica si spectroscopie, bune cunostinte teoretice si practice de depanare service pentru diverse echipamente opto-electronice. Solide cunostinte de soft/hardware.
Este obligatoriu sa aiba cel putin 6 luni de experienta practica in service /depanare aparatura de masurare optica (fotometre).
Candidatul ideal este o persoana meticuloasa, perseverenta, organizata, orientata spre rezultate, auto-motivata, energica, rezistenta la stres, cu foarte bune capacitati de comunicare inter-umane,cu un excelent spirit de echipa, dispusa sa lucreze cu norma intreaga sub supervizare minimala si care isi doreste stabilitate si continuitate in cadrul firmei.
Alte cerinte : Urmarirea contractelor de service; Permis de conducere categoria B, cu experienta in conducere si fara antecedente; Nivel bun al limbii engleze; Cunostinte bune de utilizare PC; Disponibilitate de deplasare in tara


BENEFICII OFERITE

Firma noastra ofera sansa dezvoltarii profesionale, sustinand dezvoltarea personala prin training-uri si evaluari periodice.
Mediul de lucru este propice desfasurarii unei activitati eficiente. Se ofera bonus motivant in functie de rezultatele obtinute.
Daca iti doresti o cariera intr-o firma de renume, un colectiv tanar si un mediu in care contributia ta conteaza, atunci iti asteptam aplicatia.
Te asteptam sa te alaturi colectivului nostru !


DESCRIEREA FIRMEI

Societate mixta cu capital majoritar strain care activeaza pe piata de distributie a produselor medicale ( reactivi de diagnostic si aparatura de laborator).