Inginer service

SEBA INDUSTRIAL S.R.L.

26-08-2005 | EXPIRA LA 07-09-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

FISA POSTULUI INGINER SERVICE
Societatea SEBA INDUSTRIAL este o societate cu capital integral privat si romanesc.
Obiectul de activitate este productia de instalatii pentru uscarea lemnului, distributia echipamentelor pentru prelucrarea lemnului si reprezentarea firmelor straine producatoare de echipamente pentru prelucrarea lemnului.
Instalatiile pentru uscarea lemnului sunt compuse din o celula din aluminiu si inox ,izolata termic, ce se amplaseaza in general in exterior si in interiorul careia exista un sistem tehnologic de incalzire si ventilatie, necesar pentru uscarea lemnului. Intregul proces este complet automatizat si condus de programele existente in calculatorul de proces al instalatiei. Desigur exista si senzori de masurare a parametrilor din interiorul celulei ( temperatura si umiditatea ) si sisteme de amplificare si transmitere a semnalelor masurate la calculatorul de proces. Sistemul nostru de calcul cuprinde un server cu 16 utilizatori, la sediul social, legat on-line prin antena cu sediul fabricii la care exista un alt server cu 8 utilizatori. Exista intentia in activitatea de service de a ne lega on-line cu anumiti clienti care doresc un contract de TELESERVICE , calculatorul de proces al instalatiei de uscare fiind in acest caz legat permanent la calculatorul nostru din Bucuresti.
In cadrul activitatii de distributie a echipamentului pentru prelucrarea lemnului echipa de service se ocupa cu punerile in functiune, instruirea operatorilor si service in perioada de garantie si postgarantie a echipamentului respectiv.
Activitatea se desfasoara pe intreg teritoriul tarii, echipa de service fiind dotata cu mijloace auto adecvate.
Carnetul de conducere categoria B si o oarecare experienta in conducerea auto este obligatorie pentru personalul de service.
Postul de INGINER SERVICE ne este necesar la punerea in functiune, reglaje si interventii pentru remediere in perioada de garantie si postgarantie a echipamentelor specifice industriei de mobila si de prelucrarea lemnului.
Candidatul va trebui sa posede cunostinte practice si teoretice de electrotehnica, automatizari, mecanica, hidraulica, pneumatica, masini-unelte . De asemenea inginerul de service se ocupa si de instruirea operatorilor ce deservesc echipamentele respective.. Pregatirea de specialitate a candidatului de preferinta : inginer specialitatea electrotehnica sau automatizari.
Atentie! inginerul de service nu are subordonati - toate operatiile de montaj, punere in functiune si reglaj ale echipamentelor la beneficiari va trebui sa le realizeze singur; deci candidatul va trebuia sa posede abilitatile necesare specifice acestor activitati. In baza unui CV transmis de candidat se va realiza selectia pentru interviu.
Dupa parcurgerea interviului urmeaza programarea la o proba de lucru. Proba de lucru consta in principal in testarea cunostintelor in domeniul actionarilor electrice si automatizarilor Candidatii ce vor trece de proba de lucru vor fi angajati pe o perioada determinata de 3 luni. In aceasta perioada inginerul de service va participa la o instruire de 30 zile la sediul din Bucuresti si o practica la clienti - deplasarea impreuna cu lucratorii de service ai firmei in urmatoarele 30 zile. Ultimele 30 zile ale contractului de munca , inginerul de service va primi lucrari specifice la care se va deplasa singur, fara ajutor. Dupa expirarea celor 3 luni, pentru candidatii ce corespund se va prelungi contractul de munca cu inca 6 luni sau pe perioada nedeterminata, functie de rezultatele fiecaruia. Aceasta perioada de 6 luni , atunci cind este cazul, este destinata atit lucrarilor individuale de service in tara cit si unor cursuri de pregatire la furnizorii de echipamente din strainatate.In final inginerul de service va semna cu firma SEBA un contract de munca pe perioada nedeterminata si va deservi toate zonele din Romania si/sau clientii externi ( Rusia, Ucraina, dupa caz ) la care firma SEBA realizeaza livrari de echipamente.


CERINTE

-inginer specialitatea electrotehnica sau automatizari
- cunostinte practice si teoretice de electrotehnica, automatizari, mecanica, hidraulica, pneumatica, masini-unelte