Inginer service

ABC Human Capital

27-07-2008 | EXPIRA LA 02-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cu o experienta de peste 17 ani in piata, clientul nostru se situeaza in prezent printre primele firme din tara ce activeaza in domeniul instalatiilor pentru constructii. Domeniul de activitate al companiei consta in importul si comercializarea unei game deosebit de variate de echipamente, utilaje, accesorii, piese de schimb pentru instalatii termice, ventilare-climatizare, alimentari cu apa, automatizari, atat pentru beneficiari industriali, cat si pentru constructii civile. Serviciile oferite vin sa completeze activitatea de comercializare, compania asigurand pentru clientii sai consultanta tehnica in vederea alegerii echipamentelor, punere in functiune, service in garantie sau post garantie, montaj si asistenta tehnica la montaj, servicii de intretinere pentru echipamentele comercializate.
Atentia deosebita acordata atat clientului cat si comercializarii unor produse fiabile si de inalta calitate, s-a concretizat in anul 2001 prin implementarea Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001.


RESPONSABILITATI:
- Acordarea suportului tehnic necesar atat activitatii de vanzare, cat si de executie pentru sisteme de automatizare si management al cladirilor aferente instalatilor HVAC
- Realizeaza activitatile de service (mentenanta periodica si interventii corective), depanare, verificari si reconfigurari ale sistemelor in conformitate cucerintele beneficiarului si cu respectarea proiectelor aprobate
- Puneri in functiune a echipamentelor termice si de climatizare vandute de societate
- Asigura asistenta tehnica cu reprezentantii desemnati ai clientului
- Elaboreaza fisele de interventie si rapoartele aferente
- Raspunde de respectarea termenelor de predare a lucrarilor incredintate si de calitatea rezultatelor furnizate.


CERINTE

Experienta minima 3 ani pe pozitie similara la o societate cu acelasi profil de activitate ca si compania client
• Autorizatie ISCIR VTP/AF conform PTA 1
• Posesor permis categoria B
• Disponbilitate deplasari in tara Disponibilitate deplasari in tara (sub 50% din timpul de lucru)
• Diplomele sau certificarile in automatizari, instalatii, electronica, electrotehnica, energetica – constituie avantaj
• Cunostinte de limba engleza - la nivel mediu / conversational
• Cunostinte de baza despre instalatii HVAC
• Orientare catre calitate, organizare, team spirit.


BENEFICII OFERITE

• Salariu fix negociabil in functie de experienta fiecarui candidat
• Telefon mobil
• Comision din incasarile efectuate / in functie de lucrari.


DESCRIEREA FIRMEI

ABC HUMAN CAPITAL este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, alaturi de echipa sa, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.

Consultantii ABC Human Capital vin cu o bogata experienta castigata in urma derularii unor complexe proiecte de recrutare, pentru posturi de middle si top management, pentru companii nationale si multinationale, la nivelul intregii tari.