INGINER SENIOR - Compartiment Comutatie(INGS-C&T)

ROMTELECOM

12-05-2008 | EXPIRA LA 11-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Coordoneaza intocmirea studiilor de fezabilitate pentru planurile de dezvoltare strategica, designul retelelor de telecomunicatii si a tehnologiilor implementate.
- Planifica si evalueaza retele complexe si dimensioneaza resursele necesare in vederea intretinerii si dezvoltarii serviciilor oferite in conformitate cu standardele de calitate (VoIP, NGN).
- Asigura asistenta tehnica de inalta calificare in activitatile de planificare retea, inginerie, definire de arhitectura sau optimizare de retea, incluzand dar nelimitandu-se la activitati de planificare de capacitate, configurari de sisteme, solutii de monitorizare, dezvoltare de retele standardizate, solutii de acces, solutii pentru probleme tehnice complexe
- Participa la evaluarea noilor tehnologiilor si echipamente de telecomunicatii si intocmeste proiecte si planuri de afaceri, in vederea implementarii lor.
- Efectueaza periodic verificari si auditari in faza de implementare a proiectelor, in vederea identificarii si solutiontrii problemelor tehnice complexe intervenite si recomanda imbunatatiri corespunzatoare.


CERINTE

- Studii superioare tehnice, profil comunicatii sau IT.
- Minim 3 ani experienta.
- Cunostinte avansate de comutatie TDM si NGN: arhitectura, protocoale VoIP (MEGACO, H.323, H.248, SIP si SIP-T) si semnalizare SS7, planificare de capacitati, rutare, echipamente.
- Experienta in aplicatii de date (configuraaii de LAN, WAN, PC si adresareIP).
- Intelegere protocoale de rutare (BGP, RIP, IS-IS, OSPF, EIGRP) si MPLS.
- Engleza fluent.
- Instruiri pe subiectul proiectare/ implementare servicii sunt considerate un plus.
- Cursuri si certificare CCNA sunt considerate un plus.
- Rezistenta la stress.
- Lucrul in echipa.
- Initiativa.


BENEFICII OFERITE

Compania ofera un pachet salarial competitiv, mediu de lucru dinamic si oportunitatea de dezvoltare a carierei profesionale.


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...