Inginer Proiectare Retele Metropolitane ( MI engineer)

Business IQ

18-06-2006 | EXPIRA LA 24-06-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Executa proiecte de anvergura pt. relele metropolitane HFC in baza informatiilor LLD( low level design) primite din compartimentele tehnice ale regiunilor.


CERINTE

¿ cunostinte avansate a retelelor in tehnologie HFC
¿ cunostinte avansate a retelele OF/RF
¿ expertiza in implementarea retelelor coaxiale si HFC
¿ cunostinte de transmisie analogica si digitala
¿ experienta minim 3-5 ani in domeniul CATV ( in aria masuratorilor de parametrii specifici CATV, calitatea semnalului analogic si digital, constructii retele)
¿ cunostinte tehnice si experienta in networking, retele TCP/IP, de preferinta ISP (medii de comunicatie, echipamente de comunicatie, monitoring, administrare echipamente terminale de acces la retea - CPE)
¿ cunostinte operare AUTOCAD ( sau MAPinfo)
¿ cunostinte tehnologie video digitala:DVB-C, DVB-S, IP-TV.


DESCRIEREA FIRMEI

BusinessIQ recruteaza pentru UPC: Inginer Solutii Tehnice

UPC este unul dintre cei mai puternici furnizori de televiziune, telefonie si internet broadband si opereaza in 18 tari dintre care 14 sunt in Europa.

Dupa achizitia Astral Telecom, UPC Romania a devenit cel mai mare furnizor de servicii de comunicatii prin cablu din Romania si cea mai mare investitie americana directa din tara, cu peste 500 milioane USD investiti pana in 2006. UPC este acum pregatit sa ofere servicii broadband moderne la o scara mare: televiziune analogica si digitala, internet si servicii competitive de telefonie. Angajatii UPC au oportunitatea sa-si valorifice la maxim potentialul si sa creasca intr-o organizatie dinamica si profesionista.