Inginer proiectare AUTOCAD

NEFERTITI Human Capital Consulting

31-08-2008 | EXPIRA LA 06-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multionala de constructii, subsidiara a Africa Israel Investments LTD, ce activeaza in Europa, Rusia si Canada ca dezvoltator pan-european de proiecte imobiliare industriale si de logistica. In Romania este antreprenor general pentru 18 proiecte rezidentiale, majoritatea in aproapierea Bucurestiului.
Pentru desfasurarea activitatii proprii in conditii eficiente este necessara angajarea unui Inginer Proiectata AUTOCAD ale carui principale sarcini vor fi :

Responsabilitati:

- Proiectare generala
- Crearea de schite pentru unele sectiuni in conformitate cu specificatiile si cerintele prevazute de procedurile de lucru;
- Studierea atenta a schitelor si a proiectelor concepute de inginerii constructori pentru a realiza proiectarea acestora in soft-urile de specialitate;
- Oferirea de solutii multiple pentru fiecare proiect si alegerea celei mai economice si mai potrivite dintre acestea;
- Sustinerea de prezentari ale proiectelor si schitelor realizate;


CERINTE

- Absolvent de studii superioare in domeniul tehnic;
- Cunostinte AutoCAD si MS Office - nivel avansat;
- Cunostinte temeinice in domeniul productiei si a procesului de asamblare a confectiilor metalice;
- Cunostinte de administrare a unei retele de calculatoare;
- Bune abilitati de sustinere de prezentari in fata unui grup;
- Cunostinte limba engleza - nivel avansat.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial mult peste media pietei
- programe de formare profesionala, atat in tara cat si in strainatate
- posibilitati de promovare


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/ schimbarea/ consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte, fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.
Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.