Inginer Proiectant - Sef de grupa

iQuest Consulting

03-05-2006 | EXPIRA LA 09-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru, o cunoscut¿ companie interna¿ional¿ oferind o gam¿ larg¿ de servicii inginere¿ti, dore¿te s¿ î¿i extinda echipa sa de proiectan¿i din Bucure¿ti cu noi membri.
În acest moment, sunt c¿uta¿i ingineri experimenta¿i pentru pozi¿ii de ¿efi de grupe de proiectare. Aceste posturi presupun coordonarea de echipe de pân¿ la cinci desenatori CAD ¿i responsabilitatea complet¿ pentru derularea unui proiect din punct de vedere tehnic.

Candida¿ii selec¿iona¿i vor avea oportunitatea de a se dezvolta într-un grup interna¿ional care ofer¿ bune oportunit¿¿i de înv¿¿are ¿i de dezvoltare personal¿.

În timp, ei vor fi stimula¿i pentru a se dezvolta ¿i a ocupa pozi¿ii de conducere ¿i a-¿i dezvolta o carier¿ într-unul din grupurile europene de varf din domeniul ingineresc


CERINTE

Candidatul ideal va avea profilul urmator:
- Experien¿¿ în domeniul proiect¿rii mecanice între 1-5 ani. Aceasta poate fi compensat¿ de experien¿¿ relevant¿ în domeniul ingineresc sau tehnologic.
- Excelente abilit¿¿i de a realiza grafic¿ in 3D.
- St¿pânirea unui program de proiectare asistat¿ calculator in 3D
- Experien¿¿ sau capacitate managerial¿.
- Aptitudini de management de proiect. Înclina¿ie pentru organizarea sarcinilor ¿i respectarea termenelor.
- St¿pânirea unei limbii de circula¿ie interna¿ional¿ constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management si strategie, specializata in conducerea proiectelor de schimbare. Actionam in domenii precum performanta proceselor, managementul strategic al resurselor umane, marketing si strategie, excelenta functiei achizitii.

Clientii nostri sunt atat companii multinationale, cat si firme romanesti aflate in plina crestere din domeniul industrial, comert si distributie.
In cadrul misiunilor noastre de consultanta in dezvoltare organizationala, clientii nostri ne solicita recrutarea de pozitii de middle si top-management.