Inginer proiectant instalatii sanitare sau HVAC

compact proiect management

04-04-2016 | EXPIRA LA 06-04-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Realizarea documentatiei proiectelor de instalatii (parte scrisa si desenata).• Participarea la discutii cu beneficiarii proiectelor realizate.
• Proiecteaza instalatii pentru fazele SF, DTAC, PTH, DDE.
• Relevee la instalatiile cladirilor existente in vederea realizarii expertizelor tehnice;
• Realizeaza memorii tehnice, breviare de calcul, scheme functionale etc;
• Intocmeste liste de cantitati, caiete de sarcini, documentatii de avize, dispozitii de santier;
• Elaboreaza solutii de proiectare si ofera solutii tehnice corespunzatoare pentru toate tipurile de imobile (locuinte unifamiliale, ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale etc).


CERINTE

• Studii superioare finalizate.
• Cunostinte temeinice Autocad, Ms Office
• Minim doi ani de experienta in domeniul instalatiilor
* Cunoasterea altor programe de proiecare de tip : Magicad, Dialux sau similar, constituie un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv, bonusuri la trei luni.Mediu de lucru placut si atmosfera de lucru deschisa.Oportunitati de dezvoltare a carierei.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania noastra a pornit pe ideea de calitate si perseverenta axandu-ne strict pe proiectarea instalaţiilor pentru construcţii civile şi industriale.

Am incercat sa formam o echipa de specialişti tanara,dinamica si competenta pentru a putea oferi clientilor numai lucruri de calitate. Ne mandrim cu echipa noastră alcătuită din oameni cu experienţă în domeniul instalaţiilor dar şi din tineri ingineri, absolvenţi ai Facultăţii de Instalaţii Bucureşti, dornici de afirmare. Fiecare proiect este gândit şi organizat astfel încât să îndeplinească cele mai înalte cerinţe şi standarde atât din punctul de vedere al conţinutului, cât şi al prezentării.

Realizam proiecte complexe şi oferind soluţii tehnice prin care erorile pot fi complet eliminate. Serviciile Compact Proiect se bazeaza pe o organizare interna eficienta, personalizata pe specificul fiecarui proiect in parte. Datorita acestei organizari am reusit sa ducem la bun sfarsit fiecare idee a clientilor nostri.

Bazandu-ne pe experienta acumulata dar si pe respectul reciproc am construit o relatie stransa cu clientii. Am stiut sa ascultam si sa satisfacem cerintele fiecaruia si am fost rasplatiti.

In prezent oferim servicii de proiectare pentru instalatii sanitare, termice, electrice, consultanta, management de proiect in toata tara, studii de fezabilitate si multe altele. Ceea ce am realizat pana in momentul de fata ne recomanda si ne situeaza printre companiile de top in domeniul proiectarii de instalatii.