Inginer Proiectant Automotive

Personal Solutions

19-04-2013 | EXPIRA LA 19-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru o companie romaneasca ce planifica lansarea unui nou concept auto pe un ciclu complet, de la proiectare la producerea sa, cautam Ingineri Proiectanti.
Raspund de proiectarea zonei specifice alocate , se incadreaza in termene; respecta specificatiile tehnice; ofera solutii sau feedback, daca este cazul, tinand stransa legatura cu echipa si Managerul de proiect.


CERINTE

Studii superioare tehnice pe profilul jobului, absolventi de Mecanica, TCM, Electrotehnica, Automatizari, etc.
Experienta de min. 3 ani in proiectare in industria auto.
Cunostinte f. bune de Catia V5, ProE, altele in mod specific
Cunoasterea lb. engleze- conversational si tehnic.
Viziune tehnica si inventivitate la nivel inalt, experienta anterioara pe un concept auto European eventual experienta de lucru pe proiecte F1.
Capacitate sporita de implicare, pasiune, focusare pe rezultate, spirit de echipa, ambitie profesionala si dorinta de afirmare, motivatie pentru a face parte dintr-o echipa de superspecialisti, dorinta de a lucra pe un proiect unic in Ro.
Cautam Persoane pasionate de proiectarea auto care vor sa-si puna semnatura pe acest produs, avem incredere ca va constitui o buna recomandare ulterioara.
Rugam CV cu foto si scrisoare de intentie in lb. engleza!


BENEFICII OFERITE

Relocare cu toate facilitatile pentru acomodare in Bucuresti.
Conditii de munca la nivel occidental, flexibilitate si posibilitatea de avansare in echipa.
Bonusuri de performanta.
Salariu motivant.
Numai candidatii care indeplinesc conditiile mentionate , vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

Personal Solutions este o companie infiintata in 2005 ce activeaza in domeniul Resurselor Umane cu scopul de a oferi solutii complexe pentru problememele cu care se confrunta jucatorii de pe piata muncii. Avem experienta in recrutarea de personal ( aceasta s-a dezvoltat lucrand pentru parteneri din industia automotive-interni si externi, big-retail si hotelarie), in administrare de personal, traininguri.
Misiunea noastra este cresterea productivitatii partenerilor printr-o buna gestionare si eficientizare a resurselor umane de care dispun.
Pentru companii , oferim solutii legate de strategia de dezvoltare a personalului( elaborare organigrame, buget de RU, obiective si evaluare angajati, traininguri, recrutare management si operational pe termen scurt si de perspectiva) precum si consultanta pentru eficentizarea proceselor organizationale ce se refera la Resursele Umane( circuit info, proceduri de lucru).
Asiguram consultanta persoanelor care doresc sa se angajeze si/sau sa-si dezvolte cariera.
Oferim servicii de consultanta in inginerie pentru cele mai ridicate standarde.