INGINER PROIECTANT

ALPRO SRL

26-02-2006 | EXPIRA LA 28-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intocmirea documentatiei tehnice pentru productie a ferestrelor din profile de aluminiu si PVC, a peretilor cortina si luminatoarelor .
Sarcini: Efectuarea masuratorilor; realizarea ofertelor, realizarea documentatiei tehnice pentru atelier si santier, realizarea necesarului de materiale si a listelor de geam pentru lucrarile angajate . Identificarea dispozitivelor si utilajelor necesare pentru anumite prelucari si indicatii de utilizare , rezolvarea problemelor de executie in atelier si pe santier


CERINTE

Studii tehnice superioare ( de preferat constructii)
Cunostinte temeinice PC - pachetul MS Office, AutoCAD (2D si 3D), mail, internet, etc.
Cunostinte de limba engleza la nivel conversational ;
Persoana dinamica, ambitioasa si eficienta, orientata catre rezultat ;
Abilitati de analiza si sinteza ;
Orientat catre construirea unei cariere ;
Calitati personale : Vedere in spatiu ( geometrie in spatiu), gandire logica, viziune practica asupra operatiilor mecanice, implicarea in activitatea firmei si capacitate de a lua decizii si asumarea responsabilitatilor, teamplayer, capacitate de comunicare tehnica in scris si verbal.


BENEFICII OFERITE

Carte de munca ;
Salariu fix + prime functie de rezultate;
Masina de serviciu pentru deplasarile in interesul firmei.
Diurna in cazul deplasarilor ;
Posibilitati REALE de promovare ;
Deplasari in strainatate in cazul promovarii ;
Decontarea cheltuielilor de deplasare abonamente sau a combustibilului (pentru deplasarile pana la si de la serviciu, in cazul in care aceasta se face cu automobilul personal).


DESCRIEREA FIRMEI

Firma avand 100% capital privat romanesc, in plina ascensiune, cu peste 70 de angajati, specializata in proiectarea, confectionarea si montarea sistemelor de tamplarie de aluminiu si PVC, cu experienta de 10 ani pe piata romaneasca.
Produsele ALPRO acopera toata aria de sisteme de tamplarie din aluminiu : pereti cortina (sisteme SCHUCO, METRA, etc) spider glass, fatade ventilate, luminatoare, usi automate, pereti divizori interiori, ferestre si usi cu deschidere normala, tamplarie Lemn-Aluminiu (sistem METRA AELLE), tamplarie PVC (sistem VEKA), usi interioare si trafic intens si usi antifoc.
Firma dispune de un spatiu modern in incinta Sema Parc.