INGINER MECANIC PARC AUTO AGRICOL (NAVETA IN Jud. IALOMITA)

ADD VALUE SERV

01-05-2010 | EXPIRA LA 07-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru e un important grup de firme din domeniul agri-business, cu divizii de cercetare, productie, distributie, retail, farma.

Deplasarea zilnica la punctul de lucru e asigurata de companie.

Responsabilitatile postului cuprind:
1. Asistenta tehnica pe durata executiei lucrarilor de reparatii si punere in functiune a echipamentelor agricole din patrimoniul societatii, precum si gestionarea documentelor emise cu aceasta ocazie conform instructiunilor interne (proces verbal de receptie, proces verbal de punere in functiune)

2. Asigura gestionarea corespunzatoare a echipamentelor agricole din patrimoniul unitatii ??? aplicarea numerelor de inventar si fisa de miscare de mijlocului fix

3. Asigura interventia tehnica in timpul optim asupra echipamentelor in scopul remedierii acestora.

4. Lanseaza comanda de aprovizioare cu piese de schimb sau de efectuare a service-ului in timpul optim si in forma ceruta de procedurile interne.

5. Gestioneaza piesele de schimb uzate, corespunzator procedurilor interne (predare la magazia de piese de schimb uzate).

6. Planifica si realizeaza interventia in scop de reparatii capitale.


CERINTE

- Experienta practica in domeniu peste 7 ani (sa fi fost implicat in asistenta tehnica si gestionarea unor parcuri de utilaje agricole sau sa fi lucrat pentru reprezentante: John Deer, Vogel &Noot, New Holland

- Disponibilitate de a fi prezent la punctul de lucru din judetul Ialomita

- Cunostinte minime de calculator: Office 2007 ( Word, Excel, PowerPoint)


DESCRIEREA FIRMEI

Add Value Serv (www.sandler-ro.com)
Expertiza in recrutare, training si consultanta.

Lucram pentru companii determinate sa fie in top 3 in domeniul lor de activitate prin calitatea angajatilor recrutati, prin trainingurile oferite angajatilor existenti, si prin remodelarea politicilor comerciale, de marketing si financiare, companii care se bazeaza pe un management performant si pe motivarea corespunzatoare a angajatilor realizand o retentie pe termen lung prin sustinerea dezvoltarii profesionale. Cautam in permanenta profesionisti si "tinere sperante" pentru domenii precum:
- servicii medicale (medici, asistente medicale etc.)
- proiectare in constructii pe proiecte mari (arhitecti, ingineri constructori, project manageri, directori de investitii etc.)
- agribusiness (productie, marketing, vanzari, ferme etc.)
- FMCG (vanzari, marketing etc.)
- consultanta in obtinerea de fonduri structurale
- manageri dornici si capabili sa faca fata unor provocari de business
- oameni de vanzari care stiu sa faca diferenta in piata