INGINER MARKETING

SEBA INDUSTRIAL S.R.L.

08-09-2005 | EXPIRA LA 08-10-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

Societatea SEBA INDUSTRIAL este o societate cu capital integral privat si rominesc . Obiectul de activitate este productia de instalatii pentru uscarea lemnului, distributia echipamentelor pentru prelucrarea lemnului si reprezentarea firmelor straine producatoare de echipamente pentru prelucrarea lemnului pe piata romineasca.
Instalatiile pentru uscarea lemnului sunt compuse din o celula din aluminiu si inox ,izolata termic, ce se amplaseaza in general in exterior si in interiorul careia exista un sistem tehnologic de incalzire si ventilatie, necesar pentru uscarea lemnului. Intregul proces este complet automatizat si condus de programele existente in calculatorul de proces al instalatiei. Oferta privind comercializarea productiei propri de instalatii pentru uscarea lemnului cuprinde peste 30 tipodimensiuni de produse iar oferta SEBA privind distributia de echipamente pentru prelucrarea lemnului cuprinde peste 1000 tipodimensiuni de produse. Postul de inginer marketing ne este necesar in cadrul compartimentului nostru de MARKETING pentru elaborarea ofertei de preturi SEBA atit pentru produsele proprii cit si pentru cele din import . De asemenea in atributiile postului intra si activitatile specifice de marketing cum ar fi : prospectarea pietii, studii de piata, studii de produs, studiul clientilor, etc. Candidatul va trebui sa detina in mod obligatoriu si cunostinte cu privire la prelucrarea lemnului sau echipamente pentru prelucrarea lemnului. Absolventii facultatilor cu specific de prelucrarea lemnului din cadrul Universitatii din Brasov sau inginerii care au lucrat in domeniu vor fi preferati. Pentru productia proprie firma detine o fabrica in Bucuresti dotata cu echipamentele necesare pentru sudura aluminiului si inoxului , avind procedeele de sudura omologate de institutul de specialitate ISIM Timisoara precum si certificare europeana ISO 9001/2000 privind sistemul de asigurare al calitatii acordata in baza auditului realizat de firma TUV Turingen din Germania. Pentru activitatea comerciala firma dispune de un sediu modern dotat cu logistica necesara si cu un showroom de prezentare a produselor destinate comercializarii. De asemenea firma detine o retea comerciala de tip capilar cu 3 directori de zona avind sediul in Bucuresti si reprezentanti locali in principalele zone ale tarii. Activitatea de export din productia proprie este coordonata atit de directorii de zona pentru tarile emergente cit si de directorul comercial pentru tarile mai indepartate. Fiecare salariat din activitatea de administratie detine un PC legat in reteaua SEBA asa incit este obligatoriu stapinirea cunostintelor de specialitate pe calculator. De asemenea este obligatoriu stapinirea a cel putin o limba straina de circulatie , de preferinta engleza si/sau italiana.
Va rog sa retineti ca sub nici o forma nu agreez o colaborare externa si deci unica oferta pe care o pot face este de contract de munca pe o perioada determinata / nedeterminata cu firma noastra.
Va doresc succes