Inginer licitatii/Tender engineer

CFE Contracting & Engineering SRL

02-10-2008 | EXPIRA LA 08-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in cautarea unei persoane experimentate, auto-motivate, profesioniste si dedicate, in a conduce departamentul nostru de licitatii, de preferinta inginer in constructii, sau echivalent, cu mai multi ani de experienta, de lucru intr-un departament similar (cerere de oferte in constructii), bun cunoscator al limbii engleze, cunoasterea limbii franceze reprezinta un avantaj. Pozitia este pentru Bucuresti , existand posibilitatea de a calatori in tara. Salariu atractiv in functie de experienta.
Daca sunteti interesat de o adevarata provocare, va rugam sa va transmiteti CV-ul (doar in limba engleza/franceza) prin e-mail : office@cferomania.ro, la urmatoarea adresa : strada Alexandru Balasanu nr.3, sector 4, Bucuresti, cod postal 040287, in atentia domnului Patrick Van de Schoor sau prin fax : 031.730.94.28.


CERINTE

Persoana experimentata, auto-motivata, profesionista si dedicata, in a conduce departamentul nostru de licitatii, de preferinta inginer in constructii, sau echivalent, cu mai multi ani de experienta, de lucru intr-un departament similar (cerere de oferte in constructii), bun cunoscator al limbii engleze, cunoasterea limbii franceze reprezinta un avantaj. Pozitia este pentru Bucuresti , existand posibilitatea de a calatori in tara.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv in functie de experienta.


DESCRIEREA FIRMEI

CFE CONTRACTING AND ENGINEERING SRL este filiala din Romania a grupului de constructii CFE SA cu sediul in Bruxelles.