Inginer instalatii gaze naturale

CENTRUL OCUP PENTRU INFORMARE, ORIENTARE SI FORMARE PROFESIONALA

14-04-2007 | EXPIRA LA 28-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Conducere compartiment proiectare si executie instalatii gaze naturale; proiectare instalatii gaze naturale in AutoCad; ofertare si devizare in Softech si DocLib; urmarire proiectare si executie lucrari (echipe de lucru)


CERINTE

studii superioare, autorizatie gr. I D sau II D ANRGN; suplimentar CQ si dirigentie de santier in domeniul instalatiilor si retelelor de gaze naturale(500Rap)


BENEFICII OFERITE

negociabil


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul OCUP pentru Informare, Orientare si Formare Profesionala a luat fiinta în februarie 2003, ca un proiect finantat prin programul Phare 2000 pentru Coeziune Economic¿ si Sociala, componenta Dezvoltarea Resurselor Umane. Activitatile sale se centreaza pe servicii de recrutare, selectie si plasare de personal pentru companii, dezvoltarea capacitatilor si abilitatilor de orientare si formare profesionala si dezvoltare personala a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca ¿ elevi si studenti, absolventi, someri , ca si a celor care lucreaza si doresc un post mai bine platit sau intr-un domeniu mai potrivit aspiratiilor lor profesionale. Tuturor, Centrul le ofera servicii de recrutare si plasare pe piata muncii, consiliere si orientare pentru cariera, cursuri de formare profesionala.