INGINER DEBUTANT TRANSPORTURI- LOGISTICA - OPORTUNITATE DEOSEBITA!

MANPOWER ROMANIA

23-03-2007 | EXPIRA LA 29-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o companie multinationala din domeniul constructiilor de masini. Postul ofera o sansa de dezvoltare intr-un sector nou pe piata muncii din tara noastra, foarte dinamic, in domeniul logisticii.

RESPONSABILITATI:
- Mentinerea legaturii cu furnizorii si clientii internationali, prin telefon si mail;
- Organizarea transporturilor, a incarcaturii si atraseelor optime;
- Coordonarea activitatilor;
- Operarea sistemelor informatice specifice companiei.


CERINTE

- Absolvent studii superioare- de preferinta Facultatea de Transporturi, IMST, Facultatea de Mecanica si Facultatea de Electrotehnica;
- Experienta in domeniul logistic (transporturi) reprezinta un avantaj;
- Persoana organizata;
- Capacitate de munca in echipa, abilitati de comunicare;
- Cunoasterea limbii Engleze la nivel avansat (Cunoasterea limbii Franceze ca a doua limba straina reprezinta un avantaj);
- Operare PC nivel avansat.


BENEFICII OFERITE

- Se ofera training de specialitate la locul de munca;
- Pentru persoanele din provincie se asigura costul relocarii in primele 6 luni;
- Pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Manpower Romania este agentia de recrutare si plasare de forta de munca temporara si permanenta mereu aproape de tinerii studenti si absolventi.
Va cunoastem calitatile, asteptarile, dorintele, nevoile, cautarile si va oferim tot sprijinul nostru in construirea carierei la care visati. Impartasim astfel convingerea ca in orice loc este nevoie mereu de tineri valorosi.
Prin partenerii nostrii, companii de succes in toate domeniile de activitate, va propunem proiecte temporare si permanente care va dau sansa sa castigati o experienta cat mai vasta in medii de lucru diverse.
* Transmiterea unui CV ca raspuns la acest anunt direct pe site presupune acordul dumneavoastra fata de vizualizarea, procesarea si analizarea datelor dumneavoastra personale de catre reprezentantii Manpower Romania si de catre terti.