INGINER DE VANZARI

Business IQ

03-02-2006 | EXPIRA LA 05-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

ATRIBUTII SI SARCINI

- Cunoaste si perfectioneaza continuu cunostintele referitoare la gama de produse comercializate de firma, conditii comerciale de baza si avantajele produselor promovate de Societate, insusindu-si si aplicand procedurile interne de lucru si strategiile de promovare si vanzare in mediile tinta.
- Stabileste saptamanal un program de lucru care sa permita atingerea scopului vizat de Societate. Programul de lucru va avea la baza indicatiile periodice privind gama de clienti catre care Societatea se adreseaza prin activitatea de promovare sau alte sarcini specifice stabilite impreuna cu superiorul ierarhic.
- Realizeaza contracte comerciale cu clienti potentiali si cu clientii alocati, existenti sau noi, cu listarea acestora in baze de date specifice.
- Realizeaza informarea clientilor gestionati prin transmiterea bazei comerciale referitoare la produse, conditii de achizitie si de piata, oferte speciale.
- Efectueaza vizite periodice la sediul clientilor in scopul fidelizarii acestora si a obtinerii cererilor de oferta si a informatiilor despre ofertele si lucrarile in curs.
- Colaboreaza in permanenta cu Departamentul Ofertare ¿ Contractare si Logistica, in functie de specificul fiecarui post, in vederea realizarii vanzarilor catre clientii alocati.
- Propune ordinea de tratare a cererilor clientilor contactati.
- Propune ansamblul de conditii comerciale necesare initierii negocierilor si modalitatea de tranzactionare (contract, comanda ferma)
- Stabileste efectuarea tranzactiilor comerciale in baza limitelor de competenta prestabilite sau prin obtinerea acordului explicit, aplicand integral procedurile de derulare comerciale referitoare la facturare, derulare contracte, comenzi la furnizor, dispunere livrari, transport.
- Raporteaza saptamanal sefilor directi indeplinirea activitatilor si previzionarile acestor activitati, prin completarea de rapoarte specifice.
- Raporteaza saptamanal rezultatul activitatilor de vanzare la care a participat direct sau pentru care este co-participant, din punctul de vedere a activitatii de baza descrisa in Sumarul Postului, cu nominalizari ale produselor, valorilor si clientilor.
- Verifica si aduce la zi nivelul incasarilor in urma tranzactiilor efectuate direct.
- Urmareste incadrarea derularilor de orice tip in conditiile contractuale stabilite.
- Consiliaza si informeaza clientii care viziteaza sediul COMINSTAL.
- Participa la activitatile de grup organizate de Societate in scop administrativ.

RESPONSABILITATI
- responsabil de participarea la realizarea activitatilor de gestioare clienti si contractare;
- responsabil de participarea la realizarea bugetului ¿ target, alocat individual sau in echipa si comunicat acestuia catre titular
- raspunde de modul de selectie a clientilor si de corectitudinea calculelor
- raspunde de respectarea regulilor de ordine interioara si a prevederilor notelor interne
- raspunde de respectarea instructiunilor verbale sau scrise
- raspunde de incadrarea comenzilor catre furnizori in termenul real necesar aprovizionarii si livrarii


CERINTE

- studii superioare profil tehnic
- limba engleza ¿ nivel mediu
- 2 ani pe o pozitie similara (vanzari produse in domeniul tehnic)
- Deschis, cooperant, ordonat, proactiv
- MS-Office
- Permis auto B


DESCRIEREA FIRMEI

Business IQ is specialized in providing recruitment and selection services on the Romanian market. We help our clients communicate, attract and select the best professionals and support our partners in the area of image building and recruitment.
Visit www.ecareer.ro for more information on our open positions.