Inginer cu Profil Mecanic / Electromecanic

iQuest Consulting

30-12-2006 | EXPIRA LA 05-01-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Recrutam pentru o firma multinationala din domeniul serviciilor ingineresti ingineri cu profil mecanic pentru urmatoarele posturi:
- Proiectanti
- Project manageri
- Inspectori furnizori articole mase plastice
- Posturile pentru proiectanti si project manageri sint in Bucuresti.
- Inspectorii furnizori vor avea deplasari dese atit in tara cit si in strainatate (ex. Africa de Sud, Franta, India, Italia etc).


CERINTE

- Candidatul ideal are 3-6 ani experienta; pot insa aplica si proaspetii absolventi care fac dovada a 1-2 ani de lucru in domeniul pentru care aplica.
- Stapinirea limbii engleze si/ sau franceze la nivel conversational este obligatorie pentru toate cele trei posturi.


DESCRIEREA FIRMEI

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management, specializata in conducerea proiectelor de schimbare.
Actionam in domenii precum marketing si strategie, performanta proceselor, managementul strategic al resurselor umane, excelenta functiei achizitii.
Biroul iQuest din Bucuresti a fost creat în anul 2000 dintr-o echipa de consultanti proveniti din firme multinationale de consultant¿. Reteaua iQuest mai cuprinde birourile din Paris, Luxemburg si Budapesta. La acestea se adaug¿ o divizie de dezvoltare software cu sedii la Cluj-Napoca, Frankfurt si Budapesta.
Clientii nostri sunt atat companii multinationale, cat si firme romanesti aflate in plina crestere din domeniul productiei industriale, inginerie, comert si distributie.
In cadrul misiunilor noastre de consultanta in dezvoltare organizationala, clientii nostri ne solicita recrutarea de pozitii de middle si top-management.