Inginer constructor (ofertare)

ARCON CONSTRUCTIONS SRL

28-05-2009 | EXPIRA LA 19-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- inginer constructor - departamentul ofertare - cu experienta intr-un post similar in cadrul departamentului tehnic, serviciul ofertare, costuri (liste cu preturi). - cunoasterea limbii engleze
- operare PC (MS Office - EXCEL, word, eventual Autocad), internet.


CERINTE

-limba engleza, operare PC (EXCEL, word, eventual Autocad), internet


BENEFICII OFERITE

Un salariu corespunzator cunostintelor, foarte bune conditii si relatii de munca.
Posibilitatea avansarii in functie .


DESCRIEREA FIRMEI

ARCON CONSTRUCTIONS SA este o companie de constructii cu o cifra de afaceri anuala de 30 milioane de euro, specializata in domeniul lucrarilor de constructii, design, decoratiuni interioare, restaurari de cladiri historice si proiecte imobiliare. Compania propune solutii complete pentru satisfacerea celor mai inalte exigente din partea clientilor prin adoptarea celor mai noi tehnologii in domeniul constructiilor, hardware si/sau software, prin instruirea permanenta a personalului la nivelul ultimelor descoperiri si tehnologii in domeniu.
Personalul companiei ARCON CONSTRUCTIONS SA beneficiaza de experienta unor mari companii de constructii grecesti si straine, ceea ce reprezinta un avantaj urias in dezvoltarea unei structuri organizatorice fiabile, capabila sa asigure efecienta in toate sectoarele de activitate ale companiei.