INGINER CONSTRUCTOR grup international producator de hale industriale

Advice Resurse Umane SRL

03-10-2005 | EXPIRA LA 06-10-2005

Job expirat

RESPONSABILITATI

Kontirom face parte dintr-un valoros grup international de companii specializate in productia si distributia de materiale de constructii si a devenit leader de piata in domeniul halelor industriale in Romania.

Din gama de produse livrate de Kontirom pe piata romaneasca s-au remarcat imediat panourile tremoizolante cu spuma poliuretanica, cele cu vata din roca minerala rezistente la foc, tablele cutate trapezoidale, structurile metalice galvanizate realizate din profile subtiri, accesorii pentru montajul tuturor acestor produse (suruburi autofiletante, sorturi de tabla, panouri de laminator, etc). Majoritatea livrarilor pe piata Romaneasca au avut ca destinatie realizarea de hale industriale la cheie (structuri metalice galvanizate cu inchiderile aferente, in solutie izolata sau neizolata


CERINTE

Absolvent al unei facultati de constructii civile sau industriale

Minim 3 ani experienta ca inginer constructor

Minim 1 an experienta in vanzari

Cunostinte temeinice AUTOCAD

Engleza ¿ nivel mediu

Carnet de conducere-B

Persoana orientata spre rezultat, proactiva,

Personalitate puternica, capabila sa lucreze cu date limita, atentie distributive

Persoana motivata, cu atitudine ¿can-do¿, orientate spre rezultat;


BENEFICII OFERITE

Se ofera un mediu de lucru stimulativ si formator; influente internationale, standarde inalte de calitate a pregatirii profesionale. Oferta salariala este semnificativ situata peste medie. Ofera motivatia necesara.