Inginer Constructii Civile

Quanta Resurse Umane

25-09-2008 | EXPIRA LA 01-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigura conducerea directa a activitatilor de executie a lucrarilor/ produselor, in conformitate cu prevederile documentatiilor tehnice, ale normativelor in vigoare si ale procedurilor tehnice de executie, la nivelul de calitate si la termenele stabilite in contractele incheiate cu clientii.
- Controleaza si actioneaza pentru ca produsele livrate la locul de punere in opera sa fie insotite de copiile documentelor de calitate primite de la fumizori.
- Tine evidenta si asigura conservarea datelor de identificare a materialelor puse in opera, precum si transmiterea acestora in inregistrarile de calitate aferente lucrarilor executate de santier.
- Urmareste si asigura ca procesele de executie din cadrul santierului sa se desfasoare numai pe baza de proceduri si instructiuni care sa defineasca precis si complet modul de lucru.
- Controleaza inainte de inceperea executiei, indeplinirea tuturor cerintelor stabilite in documentatii si in PTE, urmarind organizarea zonei in conformitate cu prevederile acestora.
- Asigura executarea lucrarilor de constructii contractate cu clientii, in conformitate cu PTE, PCC si cu graficele de esalonare.
- Participa la evaluarea competentei personalului din subordine, formuleaza propuneri cu privire la calificarea si dupa caz instruirea personalului din cadrul santierului si asigura participarea acestuia la programele de calificare sau instruire aprobate de conducerea societatii, precum si examinarea/testarea finala a cursantilor.
- Asigura organizarea rationala a proceselor de productie si a locurilor de munca din cadrul santierului, precum si aprovizionarea acestora cu materialele necesare si incadrarea cu fortele de munca aferente.
- Completeaza dosarele lucrarilor terminate si in colaborare cu functiile implicate din societate, asigura pregatirea activitatilor de receptii pentru fiecare lucrare finalizata.
- Intocmeste la termenele stabilite, informarile, rapoartele si situatiile cerute de conducerea societatii, cu privire la activitatile desfasurate si rezultatele obtinute.


CERINTE

- Absolvent studii superioare in domeniul Constructiilor
- Minim 2 ani experienta pe santier
- Carnet conducere categoria B
- Notiuni despre sistemul calitatii specific domeniului
- Disponibilitate calatorii


DESCRIEREA FIRMEI

-Este operativa din 1998
-Detine Certificatul de Calitate ISO 9001:2000 (Vision 2000) in toate birourile din Italia
QUANTA a:
-lucrat cu circa 5.000 de clienti
-semnat mai mult de 55.000 contracte de munca temporara, pentru un total de circa 17.500.000 ore si de 170.000 state
-plasat permanent circa 15.500 persoane la Firme Clienti;
-efectuat mai mult de 630.000 ore de instruire pentru un total de circa 12.000 persoane; au fost organizate si desfasurate circa 1.700 cursuri.

SERVICIILE GRUPULUI

Furnizare de munca temporara
Furnizarea personalului calificat sub forma de Staff Leasing
Plasare de personal
Formare si Recalificare a Personalului

QUANTA IN ROMANIA
QUANTA RESURSE UMANE, B-dul Unirii nr. 27, bloc 15, sc. 2, ap.32, sector 1, Bucuresti
Sedii secundare/puncte de lucru:
-STRADA LUCIAN BLAGA NR.1 – COD. 30001 – TIMISOARA
-STRADA SEVASTOPOL NR. 2 ETJ. 3, CAM. 306, CALDIREA OLTPROIECT – SLATINA
-BULEVARDUL DECEBAL NR. 107, CAM. 07, FACULTATEA DE AUTOMATICA – CRAIOVA
-BULEVARDUL TUDOR VLADIMIRESCU, NR. 65, ETJ. 2, CAM. 20 – TARGU JIU

Quanta Resurse Umane face parte din Grupul italian Quanta, cu filiale in urmatoarele state: Italia, Elvetia, Polonia, Romania si Statele Unite ale Americii.
Grupul Quanta ofera in toate locatiile in care are sucursale urmatoarele servicii:
- selectie si recrutare de personal
- intermediere a locurilor de munca
- consiliere si studii de piata
- servicii de consultanta fiscala
- payroll
- formare profesionala