Inginer amenajari spatii

Help Net Farma

14-04-2007 | EXPIRA LA 20-04-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Supervizeaza lucrari amenajare si dotare farmacii, contracteaza echipele de constructori.
Verifica devizele de amenajare si negociaza preturile.
Asigura buna functionare a activitatilor de deschidere puncte de lucru, comunicand cu toate departamentele implicate in deschidere.
Face estimari de investitii; intocmeste planurile si schitele spatiilor;propune schite de compartimentare si mobilare spatii; asigura relatia cu arhitectul si verifica proiectele de amenajare farmacii, in conformitate cu standardele companiei.


CERINTE

Studii superioare tehnice;
Experienta relevanta pe o pozitie similara;
Disponibilitate deplasari;
Abilitati de comunicare si negociere.
Persoana bine organizata.
Capacitate de sinteza si analiza.
Cunostinte: MS Office si program de specialitate.
Cunostinte tehnice edilitare si constructii civile.


DESCRIEREA FIRMEI

Prima Farmacie Help Net a fost infiintata in Timisoara, in anul 1998. In prezent, Help Net detine peste 95 de farmacii in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Arad, Timisoara, Jimbolia, Sannicolau Mare, Lugoj, Cluj, Alba Iulia, Slobozia si Satu Mare, iar extinderea continua.
Echipa Help Net Farma reuneste mai mult de 500 de profesionisti, cu studii in medicina, farmacie, management, informatica, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistica sau aprovizionare.
Help Net investeste constant in pregatirea profesionala a echipei sale, pentru ca aceasta sa se poata adapta rapid la schimbarile care intervin pe piata si sa poata satisface eficient nevoile clientilor.