Inginer

EXCON CONSULTANTA

18-11-2006 | EXPIRA LA 24-11-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

EXCON CONSULTANTA, firma de resurse umane, recruteaza pentru clientii sai INGINER CADASTRIST.

Responsabilitati:
- Executa masurile topo-cadastrale si realizeaza prelucrarea acestora;
- Calculeaza suprafetele de contur pe categorii de folosinta;
- Intocmeste planuri de situatie;
- Intocmeste documentatii de amplasament si delimitare, necesare la obtinerea numerelor cadastrale ale corpurilor de proprietate;
- Intocmeste rapoarte de evaluare pentru imobile.


CERINTE

- Pregatire: absolvent al Facultatii de Geodezie;
- vechime de minim 1 an in domeniul cadastral.


BENEFICII OFERITE

400 - 500 EURO / luna


DESCRIEREA FIRMEI

EXCON CONSULTANTA S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniul resurselor umane, fiind orientata in principal spre segmentul de selectie si plasare de personal catre clientii sai, firme private si institutii publice.
Activitatea desfasurata de EXCON CONSULTANTA porneste de la rolul strategic al resurselor umane in organizatii si de la necesitatea fiecaruia dintre noi de a reusi sa faca fata provocarilor lansate de piata muncii din Romania.
Metodele si tehnicile de selectie folosite de specialistii firmei sunt diferite, in functie de natura posturilor pentru care se efectueaza selectia si de cerintele de ordin psiho-profesional necesare candidatilor pentru a se putea inscrie intr-un anumit tipar specific unei organizatii.
Serviciile noastre se adreseaza atat angajatorilor, cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca (absolventi ai unor institutii de invatamant superior cu sau fara experienta, precum si persoane cu studii medii, cu diverse calificari) si au ca scop identificarea celei mai potrivite persoane pentru postul oferit, conform principiului \"omul potrivit la locul potrivit\".