In house lawyer

KRUK INTERNATIONAL

04-07-2008 | EXPIRA LA 10-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recuperarea creantelor pe cale judecatoreasca pentru clientii companiei
Realizarea procedurii concilierii directe (trimiterea invitatiei la concilierea directa, realizarea concilierii directe, negocierea si incheierea tranzactiilor de plata a creantelor)
Realizarea procedurilor in fata instantelor judecatoresti prin depunerea, urmarirea si sustinerea dosarelor
Realizarea procedurii executarii silite
Raportarea catre management a rezultatelor activitatii de recuperare


CERINTE

Membru al Baroului Bucuresti
Experienta in materia dreptului comercial
Experienta in materia recuperarii creantelor reprezinta un plus
Cunoscator al limbii engleze


DESCRIEREA FIRMEI

Avem deosebita placere de a va informa ca dezvoltarea dinamica a Grupului KRUK S.A. a condus la constituirea societatii KRUK International S.R.L. Societatea ofera servicii in domeniul administrarii si recuperarii creantelor pe piata romaneasca.

„Noi revigoram fluxul... lichiditatilor Dumneavoastra” – este sloganul care exprima esenta activitatii noastre. Prin recuperarea creantelor, reintroducem banii in circuitul economic.

Pentru societatile din Grupul KRUK S.A. satisfactia Clientilor este de o importanta primordiala. Ne straduim sa le intelegem cit mai bine necesitatile si sa le indeplinim asteptarile. Ne distingem printr-o atitudine individuala pentru fiecare dintre partenerii nostri. De fiecare data oferta noastra este una personalizata, in functie de nevoile clientilor nostri, lucru datorita caruia putem asigura cea mai inalta calitate a serviciilor si cea mai eficace solutie a administrarii creantelor Dumneavoastra.