In cautare de Director Adjunct

STARFLIX INTERNATIONAL

27-11-2017 | EXPIRA LA 27-12-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma internationala de marketing si web design Starflix este in afaceri de mai bine de 5 ani. Povestea noastra a inceput in Vilnius (Lithuania), avand in momentul de fata sedii in : Lithuania, Latvia, Polonia, Slovacia, Marea Britanie si Belarus. Avem mii de clienti, milioane de idei si suntem pregatiti sa ne extindem si in Romania.


CERINTE

Daca esti pasionat de afaceri, ambitions si carismatic, atunci Starflix poate deveni noua ta casa.

Ne dorim o persoana responsabila si muncitoare care este gata sa dea totul la locul de munca, sa fie pregatita pentru dificultati, sa poata respecta un termen limita, inteligent si de incredere.Esti tu cumva aceasta persoana? Atunci cu siguranta esti ceea ce cautam.


Conditii :

Pe langa o echipa prietenoasa si un loc de munca intresant, vei avea oportunitatea sa formezi o echipa si sa organizezi o rutina zilnica la birou. Mai mult de atat, iti oferim o situatie financiara buna, oportunitati pentru cariera si dezvoltare profesionala.

Iti asiguram o formare corporativa completa, un oficiu in centrul orasului si oportunitatea de a-ti dezvolta engleza.

Trimite-ne CV-ul si nu uita sa adaugi si cateva cuvinte despre tine. Cu siguranta vei iesi in evidenta !

Nu te gandi la succes, fii de succes. Starflix

Interviews and further communications will be in english!


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie internationala de marketing digitala - una dintre agentiile cu cea mai rapida crestere din Europa. Web hosting,web design,e-commerce,internet advertising,social media,SEO