in atentia persoanelor cu experienta in domeniul insolventei

Petrescu, Serban & Asociatii, SCPA

26-07-2011 | EXPIRA LA 25-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Petrescu, Serban & Asociatii - societate de avocati cu sediul in Bucuresti, str. Amiral Murgescu nr. 5, sector 2 organizeaza interviuri insotite de testare scrisa si orala a cunostintelor profesionale pentru persoane care au activat si/sau activeaza in cadrul oricarui tip de intreprindere/birou de practicieni in domeniul insolventei, indiferent daca aplicantul detine actualmente calitatea de practician in insolventa, in vederea angajarii sale in cadrul intreprinderii specializate, de profil, detinuta de aceasta societate de avocati (Alina Ungureanu IPURL).

Informatii despre profilul acestei societati de avocati pot fi accesate pe site-ul companiei - www.psa.ro.

Cu ocazia testarii aplicantului, vor fi verificate cunostintele detinute pe linia insolventei comerciale, a practicii judiciare in materie, reperul esential reprezentandu-l experienta de lucru detinuta in raport cu actele si lucrarile unui dosar de insolventa, cu documentatia de instanta si raportul cu debitorul si creditorii acestuia.

Inscrierea pentru participarea la interviuri si la testarea cunostintelor de acest tip se va realiza prin trimiterea unui e-mail catre adresa de corespondenta electronica serban@psa.ro, care va contine CV-ul aplicantului.

Programarea efectiva se va realiza prin trimiterea unui e-mail de raspuns din partea Petrescu, Serban & Asociatii, SCA si/sau prin apelarea telefonica a aplicantului la numarul de telefon indicat pentru aceasta in propriul e-mail.


DESCRIEREA FIRMEI

societate de avocati