In atentia avocatilor stagiari si definitivi

Petrescu, Serban & Asociatii, SCPA

17-02-2011 | EXPIRA LA 23-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

Petrescu, Serban & Asociatii SCA, societate de avocati inregistrata in cadrul Baroului Bucuresti, cu practica majoritara in domeniile corporate - commercial, insolventa comerciala, consultanta si recuperare de creante anunta organizarea unei serii de interviuri, la care absolventii Facultatii de Drept ai Universitatii din Bucuresti, care detin calitatea de avocat si care sunt interesati de o potentiala angajare in cadrul acestei societati sunt rugati sa-si trimita CV-ul la adresa de posta electronica office@psa.ro.

Se aduce la cunostinta faptul ca intervievarea este insotita de o proba scrisa privind cunostintele juridice ale aplicantului, cu precadere acelea din materia dreptului comercial, a celui civil, inclusiv a normelor de procedura si a materiei insolventei comerciale.

Pentru cei interesati de o asemenea participare exista posibilitatea obtinerii programarii lor in scris prin expedierea unui email care sa contina CV-ul aplicantului.

Programarea interviului va fi anuntata aplicantului tot printr-un email (dat in reply) catre adresa de posta electronica de la care este expediat CV-ul in cauza, urmand ca pentru detalii sa fie inclusiv contactat telefonic la numarul de telefon pe care CV-ul il va indica.

Sediul profesional al Petrescu, Serban & Asociatii SCA este amplasat in Bucuresti, strada Amiral Murgescu nr. 5, sector 2 iar informatiile de detaliu despre aceasta societate de avocati, componenta echipei care o compune, ariile sale de practica si clientela semnificativa pot fi accesate pe site-ul societatii www.psa.ro.


BENEFICII OFERITE

-


DESCRIEREA FIRMEI

societate de avocati