Implementation and Technical Support Specialist – Backup/Recovery and Archiving Solutions

Star Storage

29-01-2011 | EXPIRA LA 04-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Desfăşoară activităţi de analiză tehnică a ofertelor, oferă soluţii de implementare (LAN şi LAN-free) şi configurează sisteme de backup/recovery şi arhivare.

- Desfăşoară activităţi de suport tehnic pentru soluţiile implementate şi sistemele configurate, on-site la sediul clientului sau remote de la sediul firmei.

- Participă la implementarea de platforme Windows, VMware sau Unix-like şi la implementarea de soluţii de stocare a copiilor datelor şi a arhivelor.

- Participă la întreţinerea periodică a sistemelor, on-site la sediul clientului sau remote de la sediul firmei.

- Participă la instruirea administratorilor de soluţie.

- Organizează prezentarea de soluţii / proof-of-concept pentru clienţi ori colegi, în centrul de soluţii al firmei.

- Participă la cursuri de perfecţionare organizate de firma noastră sau de partenerii acesteia, în ţară ori străinătate şi se certifică la finalizarea acestora.


CERINTE

- Studii superioare, facultate profil informatic.

- Cel puţin 5 ani de experienţă cu sisteme de backup/restore (de exemplu: BakBone NetVault, CommVault Simpana, EMC/Legato Networker, IBM Tivoli, Symantec/Veritas NetBackup).

- Experienţa dovedită în implementarea proiectelor de infrastructură se punctează suplimentar.

- Cursurile de specializare şi certificările CommVault, EMC/Legato, IBM, Overland Storage, Quantum, Symantec şi networking se punctează suplimentar.

- Cunostinte limba engleza: scris - nivel minim 7-8 (pe o scala de la 1 la 10)

- Permis de conducere cat. B.


DESCRIEREA FIRMEI

Dezvoltare Aplicatii de Business cu functionalitati de: arhivarea si managementul documentelor, workflow, input management pe platforma EMC Documentum - leader mondial in domeniul EMC (Enterprise Content Management) Compania STAR STORAGE este partener pe partea de dezvoltare solutii software cu companii de top la nivel mondial: EMC (Documentum), IBM (Content Manager, WebSpere), Microsoft, Oracle, Abbyy (OCR).