HR Specialist (voluntariat)

Asociatia Young Initiative

05-07-2012 | EXPIRA LA 04-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Organizatiile nonguvernamentale si non-profit isi bazeaza activitatea in mare parte pe oameni. Aceasta este resursa fara de care noi nu am fi putut si nu vom putea sa realizam proiecte de succes, in scopul oferirii accesului la educatie diverselor categorii de copii institutionalizati, precum si oportunitati de dezvoltare prin educatie non-formala tinerilor din Romania.

In acest moment, cautam persoane dedicate resurselor umane, cu drag pentru voluntariat si pentru misiunea noastra.

Este utila experienta practica in derularea de proiecte de recrutare si selectie, background-ul in mediul ONG constituind un avantaj.

Orarul de lucru este foarte flexibil, putand fi usor adaptat programului fiecaruia dar este esentiala capacitatea de asumare a raspunderii si de incadrare in deadline-uri.


CERINTE

Sarcinile Specialistului de Resurse Umane fac parte, in principal, din ariile: recrutare si selectie, inductie, training, evaluare, dezvoltare organizationala.


BENEFICII OFERITE

AYI va ofera oportunitatea de a aduce o contributie benefica in societate si este totodata un mediu excelent pentru exersarea si dezvoltarea abilitatilor intr-un mod profesionist si, de ce nu, distractiv :)


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia Young Initiative este o organizatie non-guvernamentala din Romania, non-profit, infiintata in luna noiembrie 2009, care organizeaza proiecte in domenii precum tineret, educatie non-formala, umanitar si cultural. Misiunea Asociatiei este sa contribuie la dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor si copiilor, precum si la educatia si cultura acestora, cu precadere cea non-formala, astfel incat acestia sa isi poata croi o cariera care sa corespunda potentialului lor.