HR Specialist

Asociatia Pacientilor cu Epilepsie din ROMANIA-ASPERO

23-03-2012 | EXPIRA LA 25-03-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Planifica activitatile de resurse umane ale Asociatiei;
- Recruteaza si intervieveaza persoanele care doresc sa devina membri/voluntari ai Asociatiei sau care doresc sa ocupe anumite posturi; De asemenea, stabileste strategia de recrutare pentru fiecare situatie in parte, si se ocupa de intregul proces, colaborand strans cu Consiliul Director al Asociatiei;
- Planifica si coordoneaza orientarea noilor membri pentru a facilita integrarea acestora in organizatie;
- Planifica sistemele de recompensare a membrilor;
- Realizeaza periodic evaluari si analize ale activitatii membrilor si face recomandari in consecinta;
- Realizeaza evaluarile bi-anuale ale tuturor membrilor si voluntarilor Asociatiei;
- Coordoneaza programul de instruire (training) al membrilor;
- Creeaza impreuna cu membrii traseul profesional al fiecaruia dintre acestia in cadrul organizatiei si face recomandari periodice;
- Organizeaza teambuilding-uri si alte evenimente de socializare;
- Planifica si implementeaza strategia de motivare a membrilor si voluntarilor;


CERINTE

Student sau absolvent al unei facultati de profil (Psihologie, Management, master in HR etc.), care doreste sa obtina experienta in cadrul unei organizatii non-profit sau sa efectueze practica.

Aplicantul/Aplicanta este pasionat de voluntariat si, preferabil, a desfasurat astfel de activitati (nu este insa obligatoriu acest lucru).

Durata de implicare estimativa este de aproximativ 1 an, sau mai mult, in functie de performantele obtinute si dorinta de a continua a candidatului.

Pasiunea pentru HR si pentru mediul ONG, timpul suficient pentru aceste activitati, dorinta de perfectionare si de autodezvoltare formeaza candidatul ideal pentru acest post.

Aplicantii sunt invitati sa completeze formularul de inscriere de pe site-ul Asociatiei,ce se gaseste la adresa :http://www.aspe.ro/index.php/implica-te/


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia este o organizatie non-guvernamentala din Romania, non-profit, apolitica si umanitara infiintata in luna septembrie 2011, organizatie axata pe advocacy pentru promovarea si apararea drepturilor persoanelor bolnave de epilepsie, ingrijire, informare, combaterea descriminarii.