HR BUSINESS CONSULTANT

HR Consultanta - membra a RTC Grup

22-04-2006 | EXPIRA LA 28-04-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana selectata va fi responsabila cu analiza structurii organizationale, redesign organizational, concepere, implementare fise de post pentru companiile grupului RTC.
De asemenea va fi participa la initierea si derularea sistemului de evaluare a performantelor angajatilor - (conceperea chestionarelor, instruirea managementului, analiza rezultatelor si propunerea de solutii)
Va elaborarea de rapoarte de activitate catre management cu scopul eficientizarii activitatii.


CERINTE

Candidatul ideal ar trebui sa aiba studii superioare finalizate, experienta anterioara pe activitati similare (recrutare, evaluare) minim 1 an, o puternica orientare catre oameni si business. De asemenea, trebuie sa aiba cunostinte avansate operare PC (Word, Excel, Power Point, SPSS). Sa fie o persoana cu dorinta de dezvoltare, initiativa, creativitate, perseverenta, cu abilitati comunicare si de interrelationare.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant, posibilitati de dezvoltare personala


DESCRIEREA FIRMEI

HR Consultanta face parte din Grupul RTC si ofera servicii de resurse umane - recrutare si selectie, analiza organizationala, evaluare si dezvoltare, administrare personal si salarizare.

Grupul RTC activeaza la nivel national in domenii ca: distributia de produse de birotica, papetarie, IT, carte, muzica, filme, produse prepaid, servicii (Software, transport, consultanta), productie (caiete, mobilier, mase plastice, dosare).

Persoanele interesate pot aplica la acest post si pe mail office@hrconsultanta.ro