HOSTESS - abilitati de vanzare si negociere

Confidential

12-11-2014 | EXPIRA LA 12-12-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati cheie:
¾ merchandiser & junior salesman
¼ asistent manager

Fisa postului
- Ca merchandiser si junior salesman va trebui sa faca vizite in teren la distribuitorii companiei si sa asigure, pe de o parte, o expunere optima a produselor, iar pe de cealalta parte sa influenteze personalul distribuitorului.
- Consultantii de la raft trebuie sa fie determinati sa vanda cu preponderenta produsele companiei angajatoare catre clientii finali (sell out) iar pe seful de raion/magazin sa comande direct la companie suficiente cantitati pentru a avea un stoc optim la raft (sell in).
- Va face price surveys in magazin si va instrui personalul de la magazin asupra beneficiilor produselor pe care le comercializeaza compania
- Ca asistent manager, va lucra pe programul de gestiune SAP (comenzi, rapoarte de analiza etc), va intocmi situatii de vanzari pentru manageri si va asigura back-up pentru anumite chestiuni comerciale si de contabilitate primara.


CERINTE

- Profil de personalitate specific unui om de vanzari: inventiv, ambitios, charismatic, dar si cu trasaturi specifice muncii la birou: atentie la detalii, corect, capabil sa respecte termene limita
- Aspect: business, figura atractiva
- De preferat sa stapaneasca bine MS Office, sa stie bine o limba straina (engleza, germana), carnet de conducere B
- Experienta in vanzari este un must cel putin la nivel de entry level (1 -2 ani de experienta concreta in vanzari directe!).

Va rugam sa trimiteti CV-urile la corina.diaconu@abchumancapital.ro