Guvernanta cu lb engleza, part time, gemeni 6 ani, zona Pipera.

Jobs & HR Solutions S.R.L.

23-11-2016 | EXPIRA LA 23-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam guvernanta cu experienta si recomandari pentru gemeni in varsta de 6 ani. Zona: Pipera. Programul: 3 ore/zi ( 16-19), L-Vi .Atributii: luat copii de la scoala dupa amiaza, mers cu ei la activitati, ajutor la teme,pregatit mancarea lor. Salariul: 1200 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, rabdatoare, vesele, pozitive, nefumatoare, care sa vorbeasca fluent limba engleza. Avantaj studii superioare si permis auto.


CERINTE

Guvernanta cu experienta si recomandari pentru gemeni in varsta de 6 ani. Zona: Pipera. Programul: 3 ore/zi ( 16-19), L-Vi .Atributii: luat copii de la scoala dupa amiaza, mers cu ei la activitati, ajutor la teme,pregatit mancarea lor. Salariul: 1200 lei. Cautam persoane iubitoare, blande, calme, rabdatoare, vesele, pozitive, nefumatoare, care sa vorbeasca fluent limba engleza. Avantaj studii superioare si permis auto.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare bone si menajere cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Recrutare personal casnic: bona/ guvernanta/ doica; menajere/ agenti curatenie; ingrijire batrani/ bolnavi la domiciliu.