Grataragiu terasa Cora Pantelimon

SC Romania Hypermarche SA

03-07-2020 | EXPIRA LA 03-07-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Deschidem terasa cu gratar la Cora Pantelimon si avem nevoie de tine pentru a ne ajuta sa ne intampinam cu cele mai bune preparate!
Te vei asigura de calitatea produselor si le vei pregati la gratar, in functie de meniurile stabilite. Vei colabora cu vanzatorulde pe schimb pentru a te asigura ca fiecare client isi primeste prompt produsele comandate.
Depune-ti CV-ul la serviciul clienti Cora Pantelimon.


CERINTE

Experienta pe un post similar de minim 6 luni constituie un avatantaj. Orientat spre client, prompt in pregatirea produselor la gratar


BENEFICII OFERITE

Lucrezi pe schimb cu un vanzator, 2 zile cu 2 zile libere, in intervalul orar 9:00-20:00, pe durata de functionare a terasei. Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!