Graphic Designer

Confidential

28-01-2011 | EXPIRA LA 03-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvolta grafic si ilustreaza conceptele de comunicare, branding sau ambalaj schitate in creatie. Participa la sesiunile de conceptie si creatie si dezvoltă, individual sau în echipă cu Art Director-ul, forma, compoziția, paginarea, grafica elementelor vizuale și textelor materialelor de comunicare (publicitate, branding, ambalaj, etc).
Printeaza digital și construiește machete și simulări ale materialelor de comunicare.
Colaborează cu specialistul DTP pentru a asigura transferul optim al materialelor la stadiul de pregătire pentru pretipărire.


CERINTE

Familiaritate cu teoria și abilitatea în practica compoziției vizuale, a formelor, a culorilor și caracterelor de literă.
Tehnică avansată si eficienta (tools, effects, etc) în Adobe CS Design Extended. Familiaritate cu platforma MacOSX.
Cunoștințe de bază de management al documentelor digitale, pregătire pentru pretipărire și de tehnologie tipografică.
Experiență în domeniu.
Limba engleză - nivel mediu.
Abilități grafice (desen, perspectivă, spatialitate) - reprezintă un avantaj. Abilități de dezvoltare web - reprezintă un avantaj.


Conditii practice de selectie
Etapa I
Scrisoare de intenție (cu enumerarea condițiilor de colaborare dorite - program, salarizare, conditii specifice) și CV. Portofoliu de lucrări proprii semnificative.

Etapa II
Interviu și probă practică (4 ore).
Prezentarea unei selecții de 5 lucrări din domeniul graficii de comunicare preferate (postere, machete de presă, ambalaj, web, etc), din 5 categorii de consum diferite, ale unor mărci de pe piața românească.
Prezentarea unei selecții de 5 lucrări din domeniul graficii de comunicare preferate (postere, machete de presă, ambalaj, web, etc), din 5 categorii de consum diferite, ale unor mărci la nivel internațional.

Etapa III
Perioada de probă de 2 saptamani.


BENEFICII OFERITE

Salariu și condiții de lucru corecte.
Proiecte interesante, de creativitate, pentru mărci cu vizibilitate mare în categorii importante de consum.
Program de lucru flexibil, mediu de lucru calm, lipsit de presiune.