Grafician 2D

Vector Art Media SRL

16-03-2011 | EXPIRA LA 15-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul de grafician 2D este in cadrul departamentului de grafica ce realizeaza diverse compozitii grafice 2D tip clipart si are ca sarcina crearea de grafica computerizata folosind tablete grafice wacom intuous 3.


CERINTE

Cautam un grafician entuziast, creativ, cu imaginatie, simt estetic dezvoltat si abilitati de desenator dar si cu cunostinte de grafica raster si vectoriala. Constitue avantaj cunoasterea sau lucrul cu aplicatiile grafice Adobe Illustrator sau Corel Draw si studiile superioare finalizate, de preferat Arte Plastice. De asemenea apreciem simtul umorului si bunul simt! Puteti trimite portofoliu de lucrari la adresa info@tshirt-factory.ro


BENEFICII OFERITE

Oferim o echipa minunata si zile pline de aventura.


DESCRIEREA FIRMEI

Vector Art Media este un studio de grafica si design si este activ pe piata de profil din 2007 cu un portoliu de peste 200 de clienti .Pentru a intra pe o piata nisata ne-am hotarat sa ne specializam pe grafica de textile domeniu in care am excelat colaborand cu diverse branduri de prestigiu .Din 2010 am infiintat si primul brand romanesc "Tshirt-Factory" live pe http://www.tshirt-factory.ro .