GLOBAL TRAINEE

TenarisSilcotub

12-12-2008 | EXPIRA LA 18-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Tenaris a dezvoltat programul Global Trainee in toate unitatile sale din lumea Tenaris pentru formarea tinerelor talente, pentru unirea lor intr-un mediu multicultural de profesionisti.
Programul de Global Trainee este un program de dezvoltare profesionala care se deruleaza pe parcursul a 2 ani, se adreseaza tinerilor absolventi sau persoanelor cu experienta de maxim 2 ani in domeniul studiat si presupune urmatoarele activitati:
- Realizarea de proiecte specifice departamentului
- Rotatia in diferite departamente
- Instruirea permanenta pentru maximizarea potentialului propriu
- Evaluarea performantelor atinse pe parcursul programului
- Definitivarea pe un post potrivit optiunilor persoanle si competentelor profesionale.


CERINTE

- absolvent studii superioare tehnice (specializare metalurgie/mecanica/electrica/ TCM/ electrotehnica),
- experienta maxim 2 ani in domeniul absolvit,
- limba engleza - nivel conversational,
- operare PC, MS Office,
- cunoastinte operare sisteme integrate- avantaj,
- pasiune pentru domeniul tehnic in mediul industrial,
- pro-activ, deschis la un mediu de lucru multicultural, orientat spre rezultate, cu initiativa, orientat spre echipa, creativ.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv
Plata chiriei pentru cei din alte localitati
Deplasari in tara si in strainatate


DESCRIEREA FIRMEI

TenarisSilcotub este cel mai important producator roman de tevi fara sudura de diametre mici utilizate in diverse aplicatii din industria mecanica, auto-moto, a petrolului si a gazelor naturale, industria chimica si petrochimica, industria energetica. TenarisSilcotub proiecteaza, produce si furnizeaza o gama larga de produse tubulare in conformitate cu specificatiile clientilor, pentru a face fata celor mai sofisticate cerinte, si asigura asistenta tehnica si dezvoltarea produsului, servicii logistice si livrare in termen, precum si gestiune personalizata a stocurilor.
Unitatile sale de productie se afla la Zalau si Calarasi, Romania. Unitatea din Zalau are o capacitate anuala de productie de 180.000 tone de tevi fara sudura si o forta de munca de aproximativ 1.200 de angajati, iar cea din Calarasi are o capacitate anuala de productie de 470.000 tone de otel si o forta de munca de aproximativ 300 de angajati.