Gestionar platforma sau primitor distribuitor

ICME ECAB SA

07-11-2007 | EXPIRA LA 07-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Companie noastra este interesata de atragerea unui gestionar in vederea intaririi echipei existente.

Responsabilitati:
- primirea produselor finite din productie,
- pregatirea si supravegherea livrarilor pentru export, precum si alte activitati auxiliare specifice fisei postului.


CERINTE

- Studii medii.
- De preferat cu experienta cel putin minima de gestiune si deservirea clientilor.
- Limba engleza si cunostinte de operare SAP sau alt ERP program, reprezinta un avantaj.
- Capacitatea de lucru in echipa si abilitatea in intelegerea prioritatilor si interdependenta acestora cu celalalte activitati din cadrul companiei.


BENEFICII OFERITE

- Salariu atractiv, contract de munca pe durata nedeterminata, concediu de odihna 21 de zile lucratoare pe an, tichete de masa, prime cu ocazia sarbatorilor.


DESCRIEREA FIRMEI

ICME ECAB SA are peste 50 de ani de experienta remarcabila in domeniul industiei producatoare de cabluri, atat la nivel national cat si international. Din 1999 pachetul majoritar de actiuni este detinut de HELLENIC CABLES SA, o importanta firma producatoare de cabluri din Grecia, membra a Grupului VIOHALCO. Compania ofera o gama larga de produse de inalta calitate sub marca inregistrata CABLEL.
ICME ECAB SA este localizata in Bucuresti, facilitatile de aici incluzand un complex industrial si un depozit, cu suprafata de 70.000 metri patrati, situate pe un teren de 268.000 metri patrati. Compania detine de asemenea trei depozite in tara, in Cluj, Bacau si Timisoara iar in conformitate cu planurile de marketing in viitorul apropiat vor fi infiintate alte puncte de vanzare.