Gestionar / Magazioner

Corvinus International S.R.L.

26-04-2009 | EXPIRA LA 02-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gestionarea stocurilor de marfuri, receptia marfurilor nealimentare si a celor alimentare care nu necesita stocarea la frig.


CERINTE

1. Organizare magazie, gestionarea stocurilor de marfuri si materiale alimentare (care nu necesita stocare la frig) si nealimentare cu respectarea legislatiei in vigoare si a normelor interne.
2. Evidenta, operarea si urmarirea stocurilor (inclusiv termene de expirare) prin instrumente adecvate de lucru, respectiv: fise de magazie, note de predare–primire si bonuri de consum;
3. Receptia marfurilor de la furnizori cantitativ si calitativ, verificarea documentelor insotitoare (facturi, avize de expeditie) inclusiv certificate de calitate - conformitate si certificate sanitar - veterinare pentru produsele de natura animala:
4. Centralizare cereri departamente si intocmire note de aprovizionare pe baza stocurilor existente si a consumurilor estimate;
Cerinte post:
Formare profesionala:
1. Studii liceale
Experienta:
1. 3 ani experienta pozitie similara
Capacitate profesionala:
1. Cunostinte calculator (Office, program de gestiune)
Calitati personale
1. Capacitate de analiza
2. Rigoare
3. Responsabilitate
4. Onestitate


DESCRIEREA FIRMEI

Hotelul nostru va fi amplasat in zona centrala a Municipiului Bucuresti si se va adresa unui segment larg de oaspeti, dorindu-ne ca imaginea pe care o vom arata acestora sa fie una care sa se impuna nu numai prin calitatea serviciilor oferite pe piata de profil din Capitala dar si prin eleganta si bun gust, readucand in atentie o perioada in care “Micul Paris” se impunea atentiei turistilor din toata lumea.