Gestionar magazin Bucuresti

MEXXEM SRL

17-05-2009 | EXPIRA LA 23-05-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

* Asigura gestiunea fizica a stocului de marfa.
* Efectueaza transferurile de marfa catre depozitul central si celelalte magazine. Primeste transferuri de marfa de la depozitul central si alte magazine. Aceste operatiuni se efectueaza prin scanare conform procedurilor de lucru.
* Urmareste ca marfa introdusa in gestiune respectiv marfa expediata din gestiune sa fie sigilata corespunzator astfel incat sa previna lipsurile in gestiune.
* Primeste, verifica, semneaza, transmite si arhiveaza documentele justificative legate de stocuri (avize de insotire a marfii, NIR, proces verbal de constatare de diferente).
* Efectueaza lunar si prin sondaj inventarul stocului de marfa cu ajutorul scanerelor si programelor dezvoltate in acest sens.
* Deschiderea si inchiderea caselor de marcat; indeplinirea sarcinilor cum ar fi numaratul banilor, separarind pe categorii cupoanelor, voucherelor, cash, card; intocmirea si verificarea registrului de casa zilnic; predarea banilor firmei de colectare de numerar.


CERINTE

* experienta intr-un post similar
* cunostinte operare PC
* cunostinte contabilitate primara


DESCRIEREA FIRMEI

Mexxem SRL is a distribution and retail organization, selling well-known brands such as Lacoste, Puma, Le Coq Sportif, Merell, Lee, Wrangler and Pepe Jeans.

www.mexxem.ro