GESTIONAR DOCUMENTE FISCALE - interval orar 12:30-21:00

TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

17-08-2009 | EXPIRA LA 23-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigura achizitionarea, monitorizarea, controlul, eliberarea spre folosinta si arhivarea documentelor fiscale cu regim special, in conformitate cu procedurile interne de lucru si legislatia in vigoarea aferenta ariei de responsabilitate.


CERINTE

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti poti pune in valoare abilitatile si cunostintele in domeniul economic?
Iti doresti sa acumulezi experienta in acest domeniu?

Top Brands Distribution doreste sa angajeze GESTIONAR DOCUMENTE FISCALE pentru sediul central din Otopeni (program de lucru 12:30-21:00, transportul este asigurat de catre companie).

Cerinte:
- studii medii sau student;
- bun organizator;
- atitudine proactiva;
- abilitati de comunicare;
- atentie la detalii;
- cunostinte de utilizare a computerului.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 20,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.