GESTIONAR

TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

10-08-2009 | EXPIRA LA 16-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Te vei asigura ca iesirile si intrarile de marfa din/in depozit se deruleaza la timp, conform programului de lucru stabilit la nivelul fabricii si in concordanta cu normele legale, documentele fiscale ce insotesc aceste marfuri, procesele si procedurile interne ale companiei aferente ariei de activitate.
- Vei pregati si verifica documentele cu privire la primirea/ iesirea ambalajelor sau intrarea de produse finite/ incarcarea/ livrarea acestora in/din depozitul aferent.
- Vei receptiona cantitativ si calitativ (acolo unde este cazul) ambalajele/ produsele, cu respectarea procedurilor de lucru ale companiei.
- Vei raspunde de depozitarea corecta a produselor, in spatiile alocate si conform procedurilor interne in vigoare.
- Vei monitoriza si verifica valabilitatea produselor.
- Vei efectua/ coordona operatiunea de comisionare a marfurilor.
- In cazul in care vei avea manipulanti in subordine, vei organiza si monitoriza activitatea acestora.

Daca iti doresti sa te alaturi echipei noastre, aplica pe acest site imediat ce vei citi anuntul nostru sau transmite cv-ul la adresa application@tbd.ro / fax nr. 021 – 404.37.20.
Se vor contacta numai candidatii ale caror cv-uri au fost selectate.


CERINTE

Vrei sa faci parte dintr-un colectiv dinamic si aflat la inceput de drum, unde sa-ti pui in valoare experienta si cunostintele in domeniul logistic?
Vrei sa contribui la dezvoltarea unei companii care isi propune sa ajunga leader de piata prin calitatea produselor oferite?
Top Brands Distribution (TBD) este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum.
Ultimul semestru al anului 2009 inseamna pentru TBD intrarea in productie. Am startat dezvoltarea unei linii de procesare a laptelui in comuna Bucsani, sat Vadu Lat, jud Giurgiu (aproximativ 35 km de la iesirea din Bucuresti spre Pitesti, in directia Bolintin Vale - transportul va fi asigurat de companie)
si ne dorim sa angajam

GESTIONARI
(Gestionar Ambalaje, Gestionar Produse Finite)

Ce asteptam de la candidatii pe acest post?
Cel mai important lucru este sa iti doresti sa construiesti alaturi de noi. In plus, ne dorim persoane dinamice, orientate spre rezultate, implicate si care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- Studii medii.
- Minim 2 ani experienta de lucru in depozit, pe o pozitie de gestionar.
- Experienta intr-un depozit de produse proaspete constituie un avantaj.
- Atestat ISCIR (reprezinta un avantaj).
- Foarte buna capacitate de organizare, abilitati manageriale.
- Foarte bune abilitati numerice, atentie, implicare in munca.
- Carnet de conducere categoria B.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.