Gestionar

Tornado Sistems

02-04-2009 | EXPIRA LA 08-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Realizeaza receptia marfii;
- Gestioneaza intrarile/ iesirile de marfa in si din depozit;
- Realizeaza inventarul si intocmeste diverse raportari;
- Tine evidenta stocului de marfa aflat in gestiune;
- Asigura conditiile optime de depozitare a marfurilor.


CERINTE

- Studii medii sau superioare;
- Experienta intr-un post similar de minim 1 an;
- Cunostinte de utilizare a pachetului Microsoft Office;
- Persoana responsabila, organizata.


DESCRIEREA FIRMEI

Vino sa cresti in echipa Tornado!

Stim ca vrei sa cuceresti lumea. Ca esti entuziast si pasionat si ca poti sa cresti intr-o zi cat altii intr-un an. Vino sa cresti in echipa Tornado! Suntem o familie. De aici pleaca si puterea noastra. Din puterea grupului.

Dupa 17 ani in piata distributiei de IT, avem aceeasi pofta de a castiga! Fiind o companie antreprenoriala, apreciem initiativa, implicarea si orientarea spre rezultate. Ai ocazia sa dovedesti ca esti bun, iar in schimb noi iti vom impartasi din cunostintele noastre si te vom ajuta sa iti dezvolti abilitatile prin coaching, cursuri de abilitati functionale si manageriale. Iti vom oferi oportunitati de evolutie si ocazia sa fii stapanul propriei tale cariere prin sistemul nostru de recrutare interna pentru toate pozitiile.

Lider de piata, Tornado Sistems este cea mai mare companie ce activeaza in domeniul distributiei IT&C din Romania, cu sedii in Bucuresti, Constanta, Giurgiu si cu o filiala in plina expansiune in Bulgaria. Avand deja traditie in domeniu, compania are un portofoliu foarte vast de produse si servicii IT&C. Tornado are in prezent o retea nationala de peste 2500 de reselleri si parteneriate strategice cu cei mai importanti furnizori internationali.