GESTIONAR

AVENIR TELECOM

12-02-2006 | EXPIRA LA 14-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Receptia si livrarea marfii in baza documentelor specifice
- Urmarirea rulajului de marfa din gestiune


CERINTE

- Studii medii
- Cunostiinte despre notiuni de gestiune (evidenta stocurilor) constituie un avantaj
- Cunostiinte operare PC
- Capacitatea de a muncii in echipa, responsabilitate, atentie
- Experienta in domeniu minim 1an constituie avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

Avenir Telecom este parte integranta a grupului multinational de telecomunicatii - AVENIR TELECOM International - leader pe piata franceza de comunicatii mobile/IT, in prezent cu o extindere rapida in zonele de crestere economica din Asia si Europa de Est. Internity este reteaua de magazine a grupului Avenir Telecom, unul din cei mai importanti distribuitori de echipamente si servicii de telecomunicatii din Romania.
In Romania magazinele Internity sunt localizate in cele mai importante zone ale tarii, furnizand o gama extinsa de telefoane mobile, telefoane fixe, accesorii si produse multimedia si fiind unul dintre cei mai importanti parteneri Orange.
Avenir Telecom are in momentul de fata peste 250 de angajati in vanzari, marketing, business development si servicii post-vanzare, o echipa in continua ascensiune, ambitioasa, cu o medie de varsta de 29 ani, condusa de o echipa de profesionisti motivati, cu o experienta de cel putin 5 ani in domeniul comunicatiilor.
Principiile noastre operationale reprezinta puterea afacerii noastre: satisfactia clientilor este scopul principal al activitatii noastre.
Suntem intotdeauna disponibili pentru clientii nostri si incercam sa facem tot ce ne sta in puteri pentru a ii multumi.